BE/NL

Financiering

Private Lease.

De ALL-IN-huurformule

Met Private Lease1 huur je je voertuig op lange termijn en geniet je alle voordelen die normaal gesproken zijn voorbehouden aan bedrijven: alle financiële en aftersalesdiensten voor je voertuig kunnen worden opgenomen in je huurprijs en gecentraliseerd bij jouw SEAT-concessiehouder.

All-in?

Dat betekent zorgeloos rijden.

Diensten

Basis:
  • Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting
  • Onderhoud en herstellingen 2
  • Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid, full omnium, juridische bijstand en bestuurdersverzekering)2
Extra:
  • Banden
  • D’Ieteren Lease-bijstand
  • Vervangwagen
  • Tankkaart

 

 

 

 

 

Private Lease

Voordelen

 

 

  • Beheer je budget: een vast maandelijks bedrag met inbegrip van belastingen en diensten
  • Geen kopzorgen: vermijd rompslomp en risico’s m.b.t. de aankoop, het onderhoud en de herverkoop van je wagen
  • Geniet van diensten die normaal gesproken voorbehouden zijn aan bedrijven

Private Lease

Iets voor jou?

Wat vinden onze klanten

Absolute gemoedsrust

Mario, 22 jaar, net afgestudeerd:
“Een eerste auto kiezen was niet eenvoudig en hem financieren nog minder. Dankzij Private Lease kan ik mijn budget gemakkelijk beheren en blijf ik gespaard van alle risico’s wat betreft de onderhoudskosten en de herverkoop.”

Dezelfde voordelen als een bedrijf

Véronique, 65 jaar, gepensioneerd:
“Ik ben het gewend een bedrijfswagen te hebben. Ik was zo opgelucht toen ik vernam dat ik kon kiezen voor Private Lease met de voordelen van een bedrijf en dat ik me niet hoefde bezig te houden met alle rompslomp.”

De juiste wagen op het juiste moment

Valérie, 36 jaar, ondernemer:
“Ik weet niet echt hoe de komende jaren er zullen uitzien. Daarom wil ik een wagen die past bij mijn huidige levensfase. Wanneer mijn contract ten einde loopt, kan ik gewoon een nieuw model kiezen. Waarom zou ik een wagen kopen voor een langere periode?”

Enkele fabels

Over Private Lease

Enkele fabels

1. Private Lease is duur

Private Lease lijkt op het eerste gezicht misschien wel duur, maar dat komt doordat meerdere noodzakelijke diensten al zijn inbegrepen. Als je de maandelijkse kost van een gekochte wagen vergelijkt, is Private Lease vaak voordeliger en hoef je je geen zorgen te maken over administratieve zaken. Bovendien kan je ervoor kiezen een hogere initiële huurprijs te betalen om zo de maandelijkse kost te verlagen. 

2. Zelf niet de eigenaar zijn van je wagen is een nadeel

Steeds meer zien we de wagen als een gebruiksvoorwerp in plaats van iets wat we bezitten. Dat brengt vele voordelen met zich mee, zoals minder administratie en minder risico’s. Je betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van de wagen en na enkele jaren kun je de weg op met een heel nieuw model.

3. Leasing is alleen voor bedrijven

Private Lease is een product dat bestemd is voor particuliere klanten, waarbij je alle voordelen geniet die normaal gesproken zijn voorbehouden aan bedrijven.

Liever wat meer vrijheid?

1. Private Lease is een product afgesloten bij D’Ieteren Lease nv (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance nv). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België – RPR: Leuven 0402623937. D’Ieteren Lease nv is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN : BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.

2. Onderhoud, herstellingen en verzekeringen worden beschouwd als basisdiensten, maar het is niet verplicht om deze in een Private Lease-contract op te nemen.