2020.0.11.0 BE/NL

Full Link

Jouw wereld. Verbonden.

Wil je, waar je ook bent, met vrienden en familie praten? Of je e-mails bijwerken op de makkelijkste en veiligste manier? Ontdek Full Link, jouw link met de wereld.

Connectiviteit*

Alles komt samen.

SEAT Full Link. Een technologie die je smartphone met het infotainmentsysteem verbindt. Een moderne tool om de toekomst tegemoet te gaan.

*Compatibiliteit hangt af van jouw land en beschikbaarheid van Android AutoTM, Apple CarPlayTM, MirrorLinkTM en SEAT DriveApp.

MirrorLink™

Jouw link met de buitenwereld.

MirrorLink™ verbindt je Android-smartphone met jouw SEAT. Meer functionaliteiten. Meer informatie. Zodat jij je op de rijbaan kan focussen.

Apple CarPlay™

Het leven staat bol van nieuwe verbindingen.

Siri is klaar voor jouw SEAT. Met de interactieve Apple CarPlayTM-technologie wordt jouw wagen een uitbreiding van je iPhone.

SEAT DriveApp

Leren is verbeteren

Voertuigstatus? Volgende onderhoud? Dichtstbijzijnde concessiehouder of garage? De SEAT DriveApp voor iOS en Android hebben op al jouw vragen een antwoord.

Vooruitdenken

Forward thinking

De toekomst begint vandaag.

Sommigen denken na over de toekomst. Bij SEAT ontwikkelen we oplossingen, vandaag. Van TGI en Full Link naar Shazam en BeatsAudioTM, de toekomst begint nu.

Meer weten