BE/NL

De nog sportievere Tarraco FR.

SEAT maakt zijn grootste SUV nog aantrekkelijker met de introductie van de Tarraco FR die een exclusieve look voor het koetswerk en het interieur brengt, naast een specifieke afstelling van de ophanging, motoren die prestaties en efficiëntie bieden en met de sportieve toets waar klanten naar op zoek zijn.

De introductie van de SEAT Tarraco FR brengt nog meer met zich mee. Hij bouwt verder op zijn al stevige positie op de markt, maar voegt nog een nieuwe dimensie toe aan de grote SUV.

De FR-versie versterkt de sportiviteit met een exclusief koetswerk en interieur.

De SEAT Tarraco FR injecteert een meer sportieve dynamiek in het gamma met zijn krachtigere en exclusievere designtaal voor het koetswerk: van het moment waarop de bestuurder op zijn stoel gaat zitten en het stuurwiel vastneemt tot het kloppende hart van de wagen – zijn motorengamma – en het onderstel dat is afgestemd op een meer betrokken rijervaring.

De FR-stempel vormt een belangrijk onderdeel van het aanbod van SEAT. Hij staat voor een ander karakter dan de overige modellen in de line-up en hij helpt het merk zijn positie in de markt uitbouwen.

Klanten popelen om FR-versies te bestellen en hebben uitgekeken naar de SEAT Tarraco FR. Die zal een flink deel van de brede SUV-positionering in de markt voor zijn rekening nemen alsook een groot aandeel in de voertuigen die van de band rollen in de fabriek in Wolfsburg.

Ontdek de volledige persmap hier.