BE/NL

Volledig geconnecteerd

Eindeloze mogelijkheden.

Doel het kalmpjes aan. Vergrendel de deuren en activeer de claxon op afstand. Vraag de weg of vraag het volgende liedje aan: het begint allemaal met SEAT CONNECT.

Online infotainment-diensten

Speel het zoals het hoort.

Geniet van online muziek, podcasts en radio van over de hele wereld met SEAT CONNECT. En, met live verkeersinformatie en routeberekening, kan het niet fout lopen.

Online infotainment-diensten

Vraag maar wat je nodig hebt.

Er is geen betere manier om een band op te bouwen dan met verbale communicatie. Zeg gewoon 'hola hola' om het systeem te activeren en krijg wat je nodig hebt zonder je handen van het stuur te halen.

Veiligheid & Service

De juiste back-up.

Als zich een ongeluk voordoet, zendt Private Emergency eCall gegevens, zoals je locatie, rechtstreeks naar de hulpdiensten, zodat die gemakkelijker hulp kunnen bieden.

Remote Access-diensten

Geconnecteerd als de beste vrienden.

De SEAT CONNECT-app geeft je op afstand toegang tot de rijgegevens, parkeerpositie en status van je wagen. Je kan hem zelfs veilig afsluiten van gelijk waar.

Wil je meer weten over de SEAT Ibiza?

Ons wereldgamma voertuigen en productspecificaties kan van land tot land verschillen vertonen. Bezoek je lokale SEAT-website om meer te weten te komen over het beschikbare productaanbod.

Configureer je Ibiza

Configureer je Ibiza

Reserveer een testrit

Reserveer een testrit

Vind een verdeler

Vind een verdeler

Catalogus

Catalogus