nl:SEAT for Business:Contrat d'entretien "weCare" Fleet:Contrat d'entretien "weCare" Fleet BE/NL

Multimobiliteit

Flex-Moby.

Flex-Moby is ons multivoertuigenpack. Een bestelwagen nodig voor een verhuis of een break om op vakantie te gaan, maar doorheen het jaar met een kleinere auto rijden? Bij ons kan één maandprijs al die mogelijkheden dekken.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor flexibiliteit

Op basis van jouw noden.

Flex-Moby is de oplossing bij uitstek om je medewerkers de kans te bieden een voertuig te kiezen dat echt aansluit bij hun behoeften, zonder aarzelen. Heel wat mensen zouden voor hun dagelijks gebruik liever een praktische auto kiezen die minder energie verslindt en fiscaal minder wordt belast.
Af en toe hebben ze echter nood aan een ander voertuig.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor efficiëntie

À la carte.

In samenspraak wordt bepaald wat het budget is waarover je medewerkers kunnen beschikken de dag dat ze een auto uit onze vloot willen gebruiken. En nog wel zonder dat de facturen zich opstapelen. Deze dienst wordt immers op forfaitaire manier in het maandelijkse huurbedrag op de leasingfactuur opgenomen.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor gelijkheid

Jaarlijks forfait.

Gebruiken ze hun jaarlijks forfait niet op, dan wordt het resterende bedrag bij het forfait van het jaar nadien opgeteld. Blijft er aan het einde van het contract budget over, dan wordt dit teruggestort. Een bijkomend voordeel is het gunsttarief waarvan je medewerkers kunnen genieten voor het gebruik van een extra wagen voor korte tijd.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor fiscaliteit

Fiscale en ecologische voordelen.

Je medewerkers kunnen opteren voor een minder zwaar (en vaak ook minder vervuilend) voertuig in de wetenschap dat ze over een alternatief wagenpark beschikken. Op de lange termijn zullen het VAA (gebruiker) en de bedrijfsvoorheffing (werkgever) dalen want die worden berekend op basis van het fiscaal voordeligere voertuig dat dagelijks wordt gebruikt.

Interesse?

Vind je verdeler

Ons netwerk van verdelers staat tot je beschikking.

Stel je vragen

Heb je vragen? Neem contact op via ons formulier.