nl:SEAT for Business:Contrat d'entretien "weCare" Fleet:Contrat d'entretien "weCare" Fleet BE/NL

Multimobiliteit

Olympus Mobility.

Dankzij je leasingcontract kunnen je medewerkers voortaan met de train, de bus, de metro of de fiets naar kantoor komen. Dat kan omdat ze hun tickets via hun smartphone kunnen reserveren. De factuur voor het gebruik van al die netwerken wordt centraal opgesteld en automatisch doorgestuurd.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor gebruiksgemak

Mogelijkheden.

Laat je medewerkers vrij kiezen welk vervoermiddel ze nodig hebben. Met een simpele klik via hun smartphone. En dat allemaal binnen een keuzemenu dat jij vooraf bepaalt. Of ze nu de auto, de trein, de bus, de deelfiets of ... alle 4 nemen. Jij kent elke medewerker een budget toe en alle kosten worden gebundeld op één factuur. 

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor sereniteit

Mobieler dan ooit.

Ijzel, een gesloten snelweg, files ... Je zou voor minder twijfelen om een deel van je traject of je volledige verplaatsing niet volledig met de auto af te leggen. Dankzij Olympus Mobility kunnen je medewerkers hun auto aan bus- of treinstation parkeren, op de bus of trein springen of een deelfiets nemen om vlot (en ontspannen) toe te komen op kantoor.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor diversiteit

Mobiliteit à la carte.

Je beheert meer dan enkel een vloot, maar je beheert voortaan ook de volledige mobiliteit van je gebruikers. Dankzij het centrale systeem van Olympus Mobility bepaal jij voor iedere gebruiker hoe en hoeveel gebruik hij kan maken van een van de volgende netwerken: NMBS, De lijn, B-parking, Blue Bike, Velo (Antwerpen) en MIVB.

Wanneer mobiliteit synoniem staat voor efficiëntie

Makkelijk betalen, één factuur.

Dankzij de app weet de medewerker welke transportmiddelen hij kan gebruiken, welk bedrag hij kan spenderen en kan hij zijn tickets online aankopen. De factuur voor alle gebruikte netwerken wordt maandelijks gecentraliseerd en automatisch naar jou doorgestuurd. Daarin staat per type vervoer de aangepaste btw-berekening.

Interesse?

Vind je verdeler

Ons netwerk van verdelers staat tot je beschikking.

Stel je vragen

Heb je vragen? Neem contact op via ons formulier.