2019.0.18.0 BE/NL

Laat de winter maar komen

Winter check-up voor maar € 39(1) incl. btw 

Check-up voor een zorgeloze winter.

Uw SEAT is, net als u, gevoelig voor de winterkou. En sommige onderdelen zijn hier meer aan blootgesteld dan andere. Daarom hebben onze experten een lijst met meer dan 20 vitale punten opgesteld die u absoluut moet laten controleren voor slechts €39(1).

Dit cadeau houdt u lekker warm!

Maak nu een afspraak voor uw winter check-up en ontvang(2) deze sublieme thermos met een inhoud van 500 ml. Hij houdt warme dranken 12u op temperatuur, koude dranken 24u.

Cadeau : een Total-tankkaart

Blijf het winterweer de baas met winterbanden. En als u kiest voor Continental- of Michelin-winterbanden, ontvangt u een Total-tankkaart van € 25 bij aankoop van 2 winterbanden of € 50 bij aankoop van 4 winterbanden(3). Bestel snel: de voorraad is beperkt! 

Verfijn uw look met onze accessoires

Onze nieuwe e-shop voor accessoires is gebruiksvriendelijker en completer dan ooit. 

Bij SEAT staat veiligheid voorop.

Daarom krijgt u 36 maanden garantie als u zomer-, winter- of all-seasonbanden koopt bij een SEAT-concessiehouder in België. Voor info en voorwaarden neem contact op met uw concessiehouder.

 (1) Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn inclusief btw maar exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.

(2) Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.

(3)Actie geldig van 28/10 tot 31/12/2019 zolang de voorraad strekt. Ontvang een Total HappyFuel-tankkaart van € 25 bij aankoop van 2 Michelin- of Continental-banden of van € 50 bij aankoop van 4 Michelin- of Continental-banden. Actie alleen geldig op winterbanden en alleen voor particulieren. Zie voorwaarden van het aanbod en details van deelname op www.mijnwinterbanden.be/bandenactie.