2019.0.18.0 BE/NL

Financiering

AutoCredit.

AutoCredit1 is een flexibele formule die een financiering en koopoptie combineert, met een gegarandeerde overnamewaarde na afloop van het contract.

AutoCredit

Kenmerken.

Op het einde van het contract heeft u drie mogelijkheden: word eigenaar van het voertuig door de laatste maandelijkse aflossing te betalen, lever uw voertuig in bij uw verdeler en kies een nieuw model of lever uw voertuig terug in bij uw verdeler zonder verdere verplichtingen. Aan u de keuze!

 

 

 

 • Financiering van de aankoop van de wagen
 • Looptijd contract tussen de 24 en 60 maanden
 • Voorschot optioneel op 48 maanden, min. 15% op 60 maanden
 • Teruggave voertuig bij einde contract: optioneel
 • U bent eigenaar van het voertuig

AutoCredit

Voordelen.

 • Lagere maandelijkse afbetalingen
  Betaal alleen het effectief gebruik van uw voertuig.
 • Gegarandeerd bedrag overnamewaarde
  Onmiddellijk na aankoop legt u de overnamewaarde vast.
 
 
 • Keuzemogelijkheden na afloop contract
  Lever de wagen in op het einde van het contract en kies een nieuwe SEAT of koop de wagen aan de vooraf vastgelegde overnamewaarde.

AutoCredit

Simulatie.

Dit is eenvoudig dankzij de simulator van SEAT Financial Services waarbij u in één keer ook uw krediet online kan aanvragen.    

Promoties

Ontdek de exclusieve promoties
op onze modellen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

(1) AutoCredit = lening op afbetaling met vaste maandelijkse termijnen en een laatste verhoogde afbetaling voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen: BE 97 4829 0680 3149 Op het ogenblik van de ondertekening van de lening, Volkswagen D’Ieteren Finance. Bij ondertekening van de lening op afbetaling, zal Volkswagen D'Ieteren Finance via zijn dochteronderneming D'Ieteren Lease (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPM Leuven - BCE 0402623937) u een aankoopoptie aanbieden waarmee het zich ertoe bindt om aan het einde van de lening en onder specifieke voorwaarden, uw voertuig terug te kopen voor de bedrag gelijk aan de laatste maandaflossing die nog verschuldigd is. Dit bedrag wordt aan Volkswagen D'Ieteren Finance betaalt als de volledige of gedeeltelijke laatste maandelijkse aflossing die nog verschuldigd is.

Meer bekijken

Interesse?

Vind je verdeler

Ons netwerk van verdelers staat tot je beschikking.

Stel je vragen

Heb je vragen? Neem contact op via ons formulier.

Raadpleeg de brochure

Wil je alles weten over onze financiële producten?