nl:Koopgids:Financiering:Personal Lease BE/NL

Private Lease

Dat betekent zorgeloos rijden: alle kosten gelinkt aan uw wagen kunnen inbegrepen worden in één contract met een maandelijkse huurprijs.

De ALL-IN-huurformule

Met Private Lease1  huurt u uw voertuig op lange termijn en geniet u van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden.
Neem de baan met de auto die bij je past voor een vast bedrag per maand. Alles is inbegrepen, met de mogelijkheid om na 2 jaar over te stappen naar een nieuw voertuig, zonder je zorgen te maken over de restwaarde.

De SEAT Ibiza

Contacteer je concessie om een Private Lease offerte voor je nieuwe SEAT ibiza te vragen.

 

Vanaf € 269/maand, gelijk aan € 9/dag met een voorafbetaling van € 4.500**

Een offerte aanvragen

Diensten

Een all-in formule

Een vast bedrag per maand dekt de indienststellings- en verkeersbelastingen, het onderhoud en de herstellingen2 , alsook de verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid, volledige omnium, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering)2

 

Beheer je budget

Bepaal je maandbedrag door te kiezen voor een looptijd van 24 tot 60 maanden en het aantal kilometers dat je per jaar aflegt.

 

Geen voorschot of restwaarde

De eerste voorschot is optioneel en er is geen onzekerheid over de restwaarde achteraf. Geen gedoe, geen risico. Wij nemen het op ons.

De SEAT Arona

Contacteer je concessie om een Private Lease offerte voor je nieuwe SEAT Arona te vragen.

 

Vanaf € 299/maand, gelijk aan € 10/dag met een voorafbetaling van € 4.500***

Een offerte aanvragen

De SEAT Leon

Contacteer je concessie om een Private Lease offerte voor je nieuwe SEAT Leon te vragen.

Een offerte aanvragen

Enkele fabels over Private Lease :

Fabel: Private Lease is duur
Private Lease lijkt op het eerste gezicht misschien wel duur, maar dat komt doordat meerdere noodzakelijke diensten al zijn inbegrepen. Als je de maandelijkse kost van een gekochte wagen vergelijkt, is Private Lease vaak voordeliger en hoef je je geen zorgen te maken over administratieve zaken. Bovendien kan je ervoor kiezen om een hogere aanvangshuur te betalen om de maandelijkse kosten te verlagen.

Fabel : Zelf niet de eigenaar zijn van je wagen is een nadeel
Steeds meer zien we de wagen als een gebruiksvoorwerp in plaats van iets wat we bezitten. Dat brengt vele voordelen met zich mee, zoals minder administratie en minder risico’s. Je betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van de wagen en na enkele jaren kun je de weg op met een heel nieuw model.

Fabel: Leasing is alleen voor bedrijven
Private Lease is een product dat bestemd is voor particuliere klanten, waarbij je alle voordelen geniet die normaal gesproken zijn voorbehouden aan bedrijven.

Heb je onmiddellijk een wagen nodig?

SEAT heeft een ruim aanbod aan nieuwe wagens in stock aan interessante voorwaarden.

Bovendien biedt SEAT tot 3.000 km aan bij Arona en Ibiza.

Financiering of leasing? SEAT Financial Services helpt je een keuze te maken.

Vind de ideale formule in enkele kliks.

1. Private Lease is een product afgesloten bij D’Ieteren Lease nv (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance nv). Het basisaanbod wordt aangeboden conform de gedragscode van Renta.  Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België – RPR: Leuven 0402623937. D’Ieteren Lease nv is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN : BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.

 

2. Onderhoud, herstellingen en verzekeringen worden beschouwd als basisdiensten, maar het is niet verplicht om deze in een Private Lease-contract op te nemen.

** Ibiza vanaf € 269 per maand in Private Lease "Full Service“ - Ibiza Move Full link 1.0 TSI 95 pk. Catalogusprijs incl. BTW: € 23.040. Offerte in Private Lease "Full Service"  berekend op basis van 36 maanden, 10.000 km/jaar en een voorafbetaling van € 4500. Private Lease “Full Service” omvat onderhoud en herstellingen, verzekeringen en taksen. De verzekering word gezien als basisdienst, maar is niet verplicht in je Private Lease-contract. Aanbieding voorbehouden aan particuliere gebruikers. Prijzen op 01/12/2023 en geldig tot 31/01/2024. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier voor D'Ieteren Lease NV (filiaal en verbonden kredietagent van van Volkswagen D'Ieteren Finance NV), met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België - RPR Leuven - KBO 0402.623.937. D'Ieteren Lease NV is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen (Code 0058). IBAN: BE 10 0016 0246 9504. contact@vdfin.be. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen.of vergissingen.

*** Arona vanaf 299 € per maand in Private Lease "Full Service“ -  Arona Move! Full Link 1.0 TSI 95ch 5v. Catalogusprijs incl. BTW: € 25.890. Offerte in Private Lease "Full Service"  Financial Services berekend op basis van 36 maanden, 10.000 km/jaar en een voorschot van 4.500. Private Lease “Full Service” omvat onderhoud en herstellingen, verzekeringen en taksen. De verzekering word gezien als basisdienst, maar is niet verplicht in je Private Lease-contract. Aanbieding voorbehouden aan particuliere gebruikers. Prijzen op 01/12/2023 en geldig tot 31/01/2024. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier voor D'Ieteren Lease NV (filiaal en verbonden kredietagent van van Volkswagen D'Ieteren Finance NV), met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België - RPR Leuven - KBO 0402.623.937. D'Ieteren Lease NV is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen (Code 0058). IBAN: BE 10 0016 0246 9504. contact@vdfin.be. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen.of vergissingen.

icon ico-next-gray