BE/NL

SEAT URBAN VEHICLES

Compacte en stadsauto's

Compact van formaat. Wendbaar als geen ander. En net dat extra vleugje elegantie. Het zijn de drie basisingrediënten van alle compacte SEAT-modellen. Verover de stad aan het stuur van een SEAT.

SEAT Ibiza

De dynamische compacte auto

Zijn strak lijnenspel en speelse blik verraden zijn zuiderse temperament. Compact van formaat, groots van karakter en met de uitrustingsmogelijkheden van zijn grote broers.

SEAT Leon

Stadsauto met stijl

Geen SEAT die meer keuze biedt qua aandrijving, uitrusting en connectiviteit dan de nieuwe Leon. Geen stadsavontuur is hem dan ook te groot. Opgelet, want deze stadswagen is voorbehouden voor wie durft!

FAQ


Een compacte auto is een auto uit de zogeheten B- en C-segmenten. De auto’s in het B-segment hebben een koetswerklengte van om en bij 4 meter, zoals bijvoorbeeld de SEAT Ibiza. Tot het C-segment behoren auto’s zoals de SEAT Leon. Hun koetswerklengte schommelt tussen 4,2 en 4,5 meter.

Over het gemiddelde verbruik kan je voor deze categorie geen algemeen geldende uitspraken doen. Zo biedt de plug-in hybride Leon de mogelijkheid om tot 60 kilometer volledig elektrisch af te leggen en drukt de Arona cng zijn verbruik uit in kilogram in plaats van liter.

Zeker en vast! De plug-in hybride Leon  bestaat als vijfdeurs en als break en koppelt een dynamische rij-ervaring (204 pk) aan een uitzonderlijk milieuvriendelijk karakter. Zuiver technisch gezien zijn de onze modellen op cng  (Ibiza , Arona  en Leon ) ook hybride modellen omdat ze op twee verschillende brandstoffen kunnen functioneren.

Wie cng overweegt, heeft bij SEAT keuze te over. De SEAT Ibiza  en SEAT Arona  zijn beschikbaar met een 1.0 TGI-motor van 90 pk. De SEAT Leon vijfdeurs  en break  wordt aangeboden met een 1.5 van 130 pk die zowel met een manuele als een automatische versnellingsbak kan worden gecombineerd.

De primus is hier zonder meer de SEAT Leon Break . Die biedt met neergeklapte achterbank tot 1.600 liter bagageruimte.

Professionele klanten kunnen bij SEAT het volledige gamma leasen, inclusief onze compacte modellen.

Uiteraard! Via MyWay  worden ook tweedehandse compacte modellen van SEAT te koop aangeboden.

Jawel, zowel de Arona , de Ibiza  als de Leon  zijn beschikbaar met manuele en automatische versnellingsbak, telkens in functie van de gekozen motorversie. Niet alle motoren zijn immers beschikbaar met beide types versnellingsbakken.