BE/NL

SEAT URBAN VEHICLES

Compacte en stadsauto's

Compact van formaat. Wendbaar als geen ander. En net dat extra vleugje elegantie. Het zijn de drie basisingrediënten van alle compacte SEAT-modellen. Verover de stad aan het stuur van een SEAT.

SEAT Ibiza

De dynamische compacte auto

Zijn strak lijnenspel en speelse blik verraden zijn zuiderse temperament. Compact van formaat, groots van karakter en met de uitrustingsmogelijkheden van zijn grote broers.

SEAT Leon

Stadsauto met stijl

Geen SEAT die meer keuze biedt qua aandrijving, uitrusting en connectiviteit dan de Leon. Geen stadsavontuur is hem dan ook te groot. Opgelet, want deze stadswagen is voorbehouden voor wie durft!

FAQ


Een compacte auto is een auto uit de zogeheten B- en C-segmenten. De auto’s in het B-segment hebben een koetswerklengte van om en bij 4 meter, zoals bijvoorbeeld de SEAT Ibiza. Tot het C-segment behoren auto’s zoals de SEAT Leon. Hun koetswerklengte schommelt tussen 4,2 en 4,5 meter.

De primus is hier zonder meer de SEAT Leon Break . Die biedt met neergeklapte achterbank tot 1.600 liter bagageruimte.

Professionele klanten kunnen bij SEAT het volledige gamma leasen, inclusief onze compacte modellen.

Uiteraard! Via MyWay  worden ook tweedehandse compacte modellen van SEAT te koop aangeboden.

Jawel, zowel de Arona , de Ibiza  als de Leon  zijn beschikbaar met manuele en automatische versnellingsbak, telkens in functie van de gekozen motorversie. Niet alle motoren zijn immers beschikbaar met beide types versnellingsbakken.