nl:Carworlds:De SEAT-gezinswagens: Leon Break, Ateca, Alhambra, Tarraco BE/NL

SEAT URBAN VEHICLES™

De SEAT-gezinswagens

Bij SEAT moet je geen compromis sluiten met jouw gezinswagen. Er is altijd de juiste oplossing voor jouw noden : 5 of 7 zitplaatsen, SUV, break of monovolume. Kiezen is niet altijd verliezen.

SEAT Leon Break

Geniet van ieder moment

Eleganter dan dit worden gezinsauto’s niet. En toch behoudt de Leon Break alle rationele troeven die een gezin zoekt: binnenruimte, veiligheid en connectiviteit.

SEAT Ateca

Stippel je eigen route uit

Alles wat je in een gezinsauto kan zoeken, gecombineerd met de voordelen van een compacte SUV: dat is de Ateca ten voeten uit.

SEAT Tarraco

De grote gezinswagen bij uitstek

Als vlaggenschip binnen het SEAT-gamma biedt deze ruime gezinswagen ongekend veel mogelijkheden: 5 of 7 plaatsen, benzine of diesel, manueel of automaat, twee- of vierwielaandrijving. De perfect mix van een volbloed-SUV en een pure gezinsauto.

FAQ


Een gezinswagen is een auto die per definitie plaats en ruimte biedt aan het gezin, maar die tegelijkertijd de kwaliteiten heeft die door gezinnen op prijs worden gesteld. Denk maar aan veiligheid, comfort, rijgemak, afwerkingskwaliteit en een gunstige prijs.

Altijd minstens vijf zitplaatsen, maar de Tarraco bestaat ook in zevenzitsconfiguratie.

De meeste gezinsauto’s van SEAT hebben een grote koffer, gewoon omdat dat bij SEAT deel uitmaakt van het DNA van een auto voor het gezin. Kijk maar naar de Leon Break, goed voor maximaal 1.600 liter stouwruimte. De grootste kofferruimte heeft de Tarraco, tot 1.920 liter.

Professionele klanten kunnen bij SEAT het volledige gamma leasen, inclusief al onze gezinsauto’s.

Uiteraard! Via MyWay worden ook tweedehandse gezinsauto’s van SEAT te koop aangeboden.

Zowat al onze gezinswagens zijn beschikbaar met manuele en automatische versnellingsbak, telkens in functie van de gekozen motorversie. Niet alle motoren zijn immers beschikbaar met beide types versnellingsbak.