nl:Carworlds:Leon Sportstourer:Services new-leon-sportstourer---kl8 BE/NL

SEAT Service

Nieuwe SEAT Leon – Services.

Houd hem op de weg. Met de voordelen van SEAT Service blijft uw SEAT steeds in topvorm. Zo kunt u eropuit trekken en genieten.

SEAT CARE

Vol vertrouwen verder.

Garantie, onderhoud, verzekering – en besparingen tot 50 procent. Een eenvoudige maandelijkse bijdrage. Zonder zorgen.

SEAT Insurance

Het leven is onvoorspelbaar.

Laat dus niets aan het toeval over. Neem een SEAT-verzekering en geniet van een maximale gemoedsrust, exclusief voor SEAT-voertuigen.

Garantie-uitbreiding

Niets kan u nog tegenhouden.

Altijd onderweg? De uitgebreide SEAT-garantie kan tot 5 jaar of 100.000 km worden verlengd. Zonder kosten voor uw nieuwe auto.

SEAT Service Mobility

De vrijheid om te bewegen.

Complete wegbijstand in de EU en de meeste buurlanden. Hebt u een nieuwe SEAT? Dan geniet u twee jaar gratis wegbijstand. De klok rond, zeven dagen op zeven.

Ontdek SEAT Service

SEAT Service & Maintenance

Elke rit opnieuw.

Service- en onderhoudsdiensten op maat van uw behoeften. Gedurende de hele looptijd van uw contract geniet u alle voordelen die uw SEAT in topvorm houden.

My SEAT App

Wat nog meer? De keuze is aan u.

Kennis is cruciaal voor een betere toekomst. Dankzij de interactieve My SEAT-app krijgt u meldingen, statusverslagen en gepersonaliseerde ritgegevens in de palm van uw hand. Zo kunt u de toekomst naar wens plannen.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle prijzen op de website zijn indicatief, btw inclusief.  In zeldzame gevallen, komen deze prijzen overeen met de prijzen van de dag. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de exacte prijzen. Deze informatie kan gewijzigd worden.

Reserveer een testrit

Reserveer een testrit

Vind een verdeler

Vind een verdeler

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

Brochure downloaden