nl:Carworlds:SUV Wagens tot 7 zitplaatsen BE/NL

SEAT SUV's

Helemaal. Klaar.

Gewoon doen. Ons SUV-gamma biedt je een overvloed aan ruimte, meer gemoedsrust, kilometers meer plezier en oneindig veel redenen om royaal te leven.

SEAT Arona

Onze compacte SUV.

Doorkruis de wereld op een hoger niveau. Met een dynamische stijl en echt veelzijdige prestaties biedt onze kleine SUV een gewaagdere look, full-ledkoplampen, volledig nieuwe verlichte luchtroosters en nog veel meer.

 • Met de SEAT CONNECT-app heb je op afstand toegang tot je SEAT Arona. Zo kan je gelijk waar de deuren openen en sluiten en hun status controleren.
 • In SEAT’s Digital Cockpit (10,25 inch) selecteer en verdeel je kaarten, apps, rijgegevens en rijhulpsystemen zoals Lane Assist in 3 overzichtelijke stroken.
 • Rij zorgeloos verder. Met intuïtieve veiligheidstechnologie zoals Travel Assist krijg je semi-autonome hulp bij elke etappe van je reis.

SEAT Ateca

De SUV-familie

Gewaagder en robuuster dan ooit, onze originele SEAT SUV is geëvolueerd om het moderne leven met gemak aan te pakken. Een combinatie van ontzagwekkende prestaties met lichtmetalen 19-duimsvelgen en een sportieve look.

 • Naadloos gesynchroniseerd. Wireless Full Link-technologie verbindt je smartphone met het infotainmentscherm (9,2 inch) bij het instappen.
 • Gezellig vertrekken. De SEAT Ateca is uitgerust met SEAT CONNECT, zodat je de ideale temperatuur al kan instellen voordat je instapt.
 • Laat je meevoeren. Stel je snelheid in en laat de Predictive Adaptive Cruise Control deze snelheid aanhouden terwijl hij zich automatisch aanpast aan andere bestuurders op de weg.

SEAT Tarraco

Onze grootste SUV.

Met 7 zitplaatsen is de SEAT Tarraco de grootste in ons gamma.

 • Regel het opladen via de SEAT CONNECT-app en vind gemakkelijk oplaadpunten op het aanraakscherm van 9,2 inch.
 • Met iconische lichtmetalen 20-duimsvelgen voor topstijl en -prestaties.
 • 7 configureerbare stoelen, een bagageruimte van 760 l en een totale opbergruimte van 1.920 l met neergeklapte stoelen achterin.

Ruimte. Volledig uitgerust.

Alles wat je nodig hebt.

Draadloos opladen

Onze SUV's zijn uitgerust met een Connectivity Box. Je kan er je smartphone in leggen en zo genieten van draadloos opladen.

Gemakkelijk parkeren

Park Assist begeleidt je autonoom, terwijl de Top View Camera op je infotainmentscherm een duidelijk beeld geeft van wat er achter je gebeurt.

Rijhulpsysteem

Geavanceerde systemen zoals Travel Assist detecteren semi-automatisch wegwerkzaamheden en passen je snelheid aan.

Veiligheid

Pre-Crash trekt de veiligheidsgordels aan, sluit de ruiten en in combinatie met e-Call neemt het zelfs contact op met de hulpdiensten.

FAQ


SUV staat voor Sports Utility Vehicle. In deze voertuigklasse hebben we altijd dynamische, sportieve versies gecreëerd met een stijlvol en ruim koetswerk. In sommige van onze uitvoeringen wordt extra aandacht besteed aan meer comfort om het potentieel van de SUV te maximaliseren.  Ons SUV-gamma gaat van de kleinste, de SEAT Arona, naar de middelgrote SEAT Ateca tot de grootste, de SEAT Tarraco.

Voor de SEAT Arona en SEAT Ateca zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar: 

 • Move!: klassiek en elegant design
 • FR Edition: pure kracht en sportieve kundigheid.

Voor de SEAT Tarraco zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar: 

 • Move!: de essentials in het interieur en exterieur.
 • FR Edition:  iconisch, onderscheidend, sportief en klaar voor de volgende uitdaging.  

Een kleine SUV, zoals de SEAT Arona, is een stads-SUV gericht op een breed scala van bestuurders. De SEAT Arona combineert de compacte afmetingen van het A0-segment (geschikt voor een stedelijke levensstijl) met meer ruimte en gebruiksgemak.