2020.0.8.1 BE/NL

Le leasing bon marché, c’est chez SEAT

Ontdek welke bedrijfswagen bij u past.

Download hier onze gratis gids

Of u nu start als freelancer of een ervaren zelfstandige of zaakvoerder van een kmo bent: u wilt zoveel mogelijk uit het budget van uw bedrijfswagen of wagenpark halen. Een bedrijfswagen moet niet enkel voldoen aan alle praktische vereisten, maar mag ook best gezien worden. Bovendien wilt u de beste financiële oplossing die past bij de financiële situatie van uw bedrijf.

Maar kan u werkelijk álles hebben? Zeker! Bij SEAT vindt u niet alleen innovatieve wagens met de laatste technologische snufjes en een stijlvol design, maar kunt u ook goedkoop leasen.

Goedkopen leasen via SEAT.

SEAT Financial Services biedt twee verschillende leasingopties: Financiële Leasing en Financiële Renting. Het grootste verschil tussen beide mogelijkheden is de boekhoudkundige verwerking, de aankoopoptie en het eigenaarschap. 

Financiële Renting.

Bij een Financiële Renting legt u samen met uw SEAT-verdeler op voorhand het maandelijkse huurbedrag, de aankoopoptie, de looptijd en het maximum aantal kilometers (meestal 300.000 km) vast. Zo weet u precies waaraan u zich mag verwachten. Om het u extra gemakkelijk te maken, staat SEAT in voor het beheer en de administratie bij aankoop zodat u zich kan concentreren op uw zaak.

Indien u wenst, kunt u de optie ‘vervangvoertuig’ en andere extra diensten zoals onderhoud en herstellingen, wegbijstand, verzekering en dekking materiële schade, vervangvoertuig … laten opnemen in uw contract. Een Full Service-formule en nog steeds goedkoop leasen? Het kan bij SEAT. Na afloop van het leasingcontract hebt u trouwens recht op een aankoopoptie die tussen de 16 en 20% van de catalogusprijs (excl. btw) ligt.

Voorbeeld Financiële Renting*
 • Wagen: Pirineosgrijze SEAT Ibiza (1,0 MPI 75 pk 5v) met een zwart-zilvergrijze interieur en elektronische Airco Climatronic, Pack Électronique, Media System Plus, SEAT Service Mobility (5 jaar), Pack 'Business Style' en aluminium velgen 15" ENJOY 20/1.
 • Totale waarde: 14.323,56
 • Totale investering: 12.055,79
 • Korting: 2.267,77 euro
 • Maandelijkse huurprijs: 318,71 euro
 • Leasingperiode: 60 maanden of 100.000 km = 20.000 kilometer per jaar

In de maandelijkse huurprijs van 318,71 euro zijn volgende diensten inbegrepen:

 • Huur wagen: 174,19 euro
 • Onderhoud en herstellingen: 41,75 euro
 • Een winterkit: winterbanden plus vervanging en opslag ervan: 16,18 euro
 • Rechtsbijstand: 3,84 euro
 • Bijdrage materiële schade: 41,23 euro
 • Burgerlijke aansprakelijkheid: 27,83 euro
 • Bestuurdersverzekering: 2,42 euro
 • Vervangwagen voor maximum 5 dagen: 8,00 euro
 • Lease bijstand: 3,27 euro

Op het einde van de rit kunt u de wagen kopen aan 20% van de catalogusprijs.

De eenmalige belasting op inverkeerstelling (BIV) en de jaarlijkse verkeersbelasting zijn niet in de leasing inbegrepen en moet u apart betalen.

 * Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijzen zijn ter illustratie en onder voorbehoud. Geldig t.e.m. 30/10/2017.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Financiële Leasing.

Wilt u zelf het beheer en de administratie van uw bedrijfswagen regelen? Ook dan kunt u goedkoop leasen bij SEAT via de Financiële Leasing. U huurt de wagen voor 18 tot 60 maanden en voor maximum 300.000 km in totaal.  Dan betaalt u maandelijks een bepaald bedrag voor het gebruik.

Bovendien kunt u diensten zoals onderhoud en herstellingen, wegbijstand, verzekering en dekking materiële schade, vervangvoertuig … laten opnemen in uw contract. Eens zo handig!

Na afloop van het leasingcontract kunt u de wagen kopen van SEAT voor een restwaarde die maximaal 15% van de aankoopprijs (excl. btw) bedraagt.

Voorbeeld Financiële Leasing*

Onder Financiële Leasing kan u dezelfde SEAT Ibiza (1,0 MPI 75 pk 5v) leasen voor dezelfde totaalinvestering en met dezelfde diensten en opties als in het voorbeeld van Financiële Renting. U least de wagen ook hier voor een looptijd van 60 maanden of 100.000 km of 20.000 kilometer per jaar.

Het enige verschil met Financiële Renting is de maandelijkse huurprijs en aankoopoptie*:

 • Bij de Financiële Leasing betaalt u maandelijks 328,26 euro (bij Financiële Renting bedraagt dit 318,71 euro). De maandelijkse huurprijs ligt hoger omdat de huur van de wagen zelf 183,74 euro bedraagt in plaats van 174,19 euro.
 • Doordat u maandelijks meer huur betaalt, geniet u wel van een lagere aankoopoptie namelijk 15% in plaats van 20%. Bij het aflopen van uw leasingcontract kunt u de wagen kopen aan 1.808,97 euro.

Ook bij Financiële Leasing zijn de eenmalige belasting op inverkeerstelling (BIV) en de jaarlijkse verkeersbelasting niet in de leasing inbegrepen en moet u deze apart betalen.

* Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijzen zijn ter illustratie en onder voorbehoud. Geldig t.e.m. 30/10/2017.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Technologische snufjes binnen handbereik.

SEAT investeert continu in innovatie en dat merkt u aan het gebruiksgemak van alle technologische snufjes. Misschien bent u niet meteen onder de indruk van een ingebouwd navigatiesysteem, maar wat als deze files herkent en u een alternatieve route voorstelt?

De Full Link-technologie van SEAT zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent met collega’s, vrienden en familie. En als we zeggen ‘altijd’ bedoelen we ook altijd: met de Connectivity Box laadt u uw smartphone draadloos op. Er zijn trouwens heel wat apps zoals de standaard berichtenapp op uw telefoon die compatibel zijn met het Full Link-systeem. Heeft u een iPhone? Dan kun via Siri berichten inspreken en laten voorlezen. Dus welke manier van communiceren u ook verkiest, het kan met SEAT.

Speel zonder problemen uw favoriete muziek op uw Android of Apple smartphone af en zing gerust mee in de wagen.

Met de uitmuntende geluidsinstallaties in alle modellen van SEAT klinken zowel violen als stevige beats zoals ze moeten klinken.

Benieuwd welke technologische opties SEAT allemaal te bieden heeft én aan welke prijs? 

Op het IAA 2017 in Frankfurt maakte SEAT trouwens bekend dat het als eerste Europese autoconstructeur Amazon Alexa zal integreren in zijn wagens. Een liedje aanvragen, uw agenda beheren of het dichtstbijzijnde tankstation? Alexa helpt u met plezier. De integratie maakt van SEAT dé voorloper op vlak van geconnecteerde auto’s in Europa.

Een design dat past bij uw persoonlijkheid.

Of u nu kiest voor de pittige SEAT Ibiza de stijlvolle SEAT Leon of de avontuurlijke SEAT Ateca de afwerking van het interieur én exterieur bepaalt u volledig zelf.

De Full Led-koplampen geven alvast elk model extra zichtbaarheid zowel op vlak van veiligheid als stijl. Maar wat wilt u écht uitstralen met uw bedrijfswagen? Gaat u voor tijdloos zwart met elegante velgen? Of houdt u van een statement en gaat u voor een felle kleur met sportieve velgen? Welke keuze u ook maakt, alle ogen zullen op uw SEAT gericht zijn.

Binnenin bepaalt u zelf de kleur en het materiaal van onze ergonomische zetels en de details van het dashboard en de deuren. Speel met de instelbare sfeerverlichting en zorg elke keer opnieuw voor de juiste sfeer. Goedkoop leasen zag er nog nooit zo goed uit.

Droomt u van een bedrijfswagen die tot in het kleinste detail uw persoonlijkheid uitstraalt?

Grote indruk, kleine prijs.

Als zelfstandige of ondernemer is uw bedrijfswagen uw visitekaartje. U wilt natuurlijk een goede indruk maken bij uw klanten zonder er een financiële kater aan over te houden. Daarom kiezen we bij SEAT steeds voor de beste kwaliteit en afwerking. Zelfs met een standaarduitrusting zult u pronken, maar u zult ook zien dat al die leuke extra’s best betaalbaar zijn.

Benieuwd welk model van SEAT het beste bij u past en hoe u goedkoop kunt leasen? Onze verdelers helpen u graag bij het samenstellen van uw SEAT-bedrijfswagen en bij het kiezen van het juiste leasingcontract op basis van uw budget, noden en persoonlijke stijl.