BE/NL

Servicedienst

Banden.

Het contactoppervlak tussen je wagen en de weg is nauwelijks vier postkaartjes groot. Je kan dat oppervlak dus maar beter optimaal benutten. Behalve het feit dat ze een optimale grip verzekeren, spelen je banden ook ene doorslaggevende rol voor het rijcomfort en brandstofverbruik van je wagen.

Gegarandeerde kwaliteit

Premiumbanden.

We kiezen steeds voor hoogwaardige banden van befaamde merken zoals Continental, Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin en Pirelli. Of je nu met een compacte stadswagen, een sportieve berline of een ruime SUV rijdt, we bieden je altijd banden die perfect zijn afgestemd op jouw rijstijl en jouw SEAT.

Aangepast aan elk seizoen

Winter- en zomerkits.

Voor maximale veiligheidsprestaties moeten je banden aangepast zijn aan de weersomstandigheden. De levensduur, de grip in bochten, het uithoudingsvermogen, het brandstofverbruik en de remafstand worden stuk voor stuk bepaald door de kwaliteit van de gemonteerde banden. Kies dus steeds banden die zijn aangepast aan het seizoen.

Slaap op je beide oren

Garantie op je banden.

Een lekke of beschadigde band gaat ten koste van het rijgedrag en de veiligheid. Daarom bieden we bij aankoop van nieuwe banden of band- en velgkits een extra garantie tot 36 maanden na de aankoopdatum. De meest voorkomende vormen van schade zijn daarmee volledig gedekt.

  • Schade door contact met een stoeprand
  • Schade door een scherp voorwerp (spijker, stukjes glas enz.)
  • Vandalisme (opzettelijke schade door derden)
  • Schade aan de velgen is niet gedekt

Verdelers

Neem contact op met onze specialisten.

Als merkspecialisten beschikken onze officiële verdelers over moderne werkplaatsen en werktuigen en hoogopgeleid personeel met alle onmisbare knowhow. Zo weet je zeker dat je een complete topservice krijgt, van aankoop en plaatsing tot onderhoud.

Wens je meer informatie?

Onze verdelers staat tot je beschikking.

Tot je dienst.

Vind je verdeler

Ons netwerk van verdelers staat tot je beschikking.

Maak een afspraak

Boek online een afspraak bij je verdeler.