nl:Naverkoopdienst:Garantie BE/NL

Naverkoopdienst

De SEAT-garantie.

Met de aankoop van een SEAT kiest u voor een product van technisch hoogstaande kwaliteit waar u jaren plezier aan zal beleven. Tijdens die jaren hoeft u alvast niet wakker te liggen van onvoorziene herstelkosten en kunt u zorgeloos genieten van uw SEAT.

Onze fabrieksgaranties

Hoe er gebruik van maken?

Om van de fabrieksgaranties te genieten moet uw SEAT volgens de voorschriften van het merk onderhouden en hersteld worden. De SEAT-garanties zijn geldig voor alle nieuwe voertuigen die vandaag verkocht worden en gelden voor alle SEAT-servicepartners in Europa.

Voertuig

Garantie op het voertuig.

3 jaar optionele garantie uitbreiding, kilometerstand beperkt tot 100.000 km. Klik hier voor de voorwaarden.

  • 2 jaar garantie op herstellingen, zonder kilometerbeperking¹.
  • 3 jaar garantie op koetswerklak².
  • 8 jaar garantie op de hoog voltage batterij, kilometerstand beperkt tot 160.000 km.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van het koetswerk³.

Herstellingen

Garantie op herstellingen

Voor alle herstellingen gefactureerd (onderdelen en werkuren) en uitgevoerd met originele onderdelen door een SEAT-servicepartner geldt een volledige garantie van 2 jaar.

¹ Indien er zich een fabricagefout zou voordoen op uw SEAT in de eerste 2 jaar na aflevering zullen alle kosten voor onderdelen en werkuren te onzen laste zijn.

² Indien er een fout in de lak zou zichtbaar worden binnen de drie jaar volgend op de levering van uw SEAT zal die gratis voor u worden opgelost op voorwaarde dat uw voertuig in geval van een ongeval volgens de SEAT-normen werd hersteld.

³ Onder doorroesten verstaan wij perforatie van de staalplaat van binnenuit naar buiten. Op dergelijke gebreken wordt 12 jaar garantie gegeven.

Interesse?

Vind je verdeler

Ons netwerk van verdelers staat tot je beschikking.

Stel je vragen

Heb je vragen? Neem contact op via ons formulier.