nl:Naverkoopdienst:Onze belofte BE/NL

Maximale toewijding

Autorijden is genieten.

Je kan op ons rekenen. Zodat jij weer verder kan. Bij de aankoop van een SEAT krijg je niet alleen een nieuwe wagen, maar ook de garantie op gemoedsrust.
SEAT-service staat altijd voor je klaar als je iets nodig hebt. Wat dat ook mag zijn.
Dankzij onze 10 Beloften voor Kwaliteit, sta jij bij SEAT op de eerste plaats.

Professionaliteit
Een aangename en hoffelijke dienstverlening. Directe en efficiënte oplossingen. Plus altijd een uitmuntende service.

Doeltreffendheid
Doeltreffende en nauwkeurige diensten. Gegarandeerd. Ondervind je binnen de twee jaar eenzelfde probleem met de wagen? Dan nemen wij de herstelling voor onze rekening.

Stiptheid
Jouw tijd is kostbaar. Daarom bezorgen we jouw wagen op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip terug. Indien dit toch niet mogelijk blijkt, verwittigen we je op voorhand. Bovendien ontvang je een vervangwagen en een korting van 20% op vervangonderdelen bij je volgende onderhoud.

Deelname
Even meekijken met een van onze experts? Kijk zelf welke onderdelen worden gecontroleerd en hersteld.

Informatie

Niemand houdt van onaangename verrassingen. We vertellen je op voorhand wat de geschatte onderhoudskosten zijn. De uiteindelijke kosten worden doorgegeven voordat je de wagen komt ophalen.

Transparantie
Vragen over je factuur? Vraag het gerust aan een medewerker. Bovendien kunnen we een schatting maken van je volgende onderhoudskosten.

Garantie
We gebruiken uitsluitend originele vervangonderdelen. Voor al onze onderdelen en werkuren geldt een garantie van twee jaar. Omdat jij voor 'the real thing' gaat.

Mobiliteit
Als jij je auto bij ons achterlaat, zorgen wij dat jij mobiel blijft. We geven je graag een gratis vervangwagen.

Controle

Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons. Na elke herstelling controleren onze experts de uitgevoerde werken en word je uitgenodigd om de wagen zelf te testen.

Bijstand
We zijn altijd bereikbaar, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Bel gratis naar 0800 73284 en spreek rechtstreeks met een bekwame medewerker. Wij geven je binnen de 72 uur een antwoord. SEAT-service We helpen je vooruit.