BE/NL

Zin om van het leven te genieten in uw SEAT?

Op naar een ontspannen zomer!

Eindelijk staat ons favoriete seizoen voor de deur! Voor een geslaagde zomer zijn een kleine check-up en aangepaste accessoires voor uw SEAT een must. Op die manier geniet u van de zon in alle rust en comfort.

Combi-actie

Klaar voor de zomer met SEAT!

Een kleine check-up maakt veel verschil voor uw SEAT. Voor slechts € 39 voeren we onze vakantiecheck uit: we controleren uw auto op meer dan 20 essentiële punten. Nieuwe banden nodig? Daarop krijgt u dit jaar nog € 40 extra korting!*

SEAT airco cleaning vanaf € 59**

Frisse lucht nodig?

Een perfect onderhouden airco haalt gegarandeerd alle bacteriën en kwalijke geurtjes weg en vermindert allergieën dankzij een betere luchtkwaliteit. Kies voor een reiniging voor €59** of een compleet onderhoud voor €99**.

Meer ruimte dan ooit

Promotie op SEAT dakkoffer

Gaat u deze zomer met vakantie? Dankzij de 460 liter aan opbergruimte van de SEAT dakkoffer neemt u alles mee wat u maar wilt... of kunt u talloze souvenirs inslaan. Koop uw dakkoffer nu met een uitzonderlijke korting van meer dan €400***!

* Combi-actie : € 40 korting incl. btw op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23.

 

** Aanbevolen prijs enkel bij de deelnemende erkende SEAT-concessiehouders. Airco Cleaning (€ 59 incl. btw): reiniging & desinfectie van het verluchtingssysteem, reinigen van condensor & watervangbak, controle van de condensafloop, pollenfilter, droogfilter, compressor & aandrijfriem. Airco Onderhoud (€ 99 incl. btw): Airco Cleaning + controle van koelvloeistof & compressorolie, lektest en testen van koelvermogen. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Vraag meer info aan uw SEAT-concessiehouder over de compatibiliteit van de artikelen met uw voertuig. Prijzen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen. Milieu-info (AR 19/03/2004): www.seat.be.

 

*** Zomerpromotie, geldig tot 30/09/2023 of zolang de voorraad strekt.

icon ico-next-gray