BE/NL

Klaar voor mooie dagen met je SEAT?

We rijden de lente tegemoet!

De mooie dagen komen eraan, hoog tijd om de winter in je achteruitkijkspiegel te laten. En om er écht alles uit te halen, rust je je SEAT beter uit met de ideale accessoires. Zo rij je die mooie dagen piekfijn tegemoet!

Ontdek onze promoties

Zomerbanden

Rij in zomermodus

Het kwik stijgt? Wel, zomerbanden zijn ontworpen om een betere controle en grip te bieden boven 7°C. Ontdek al hun voordelen en gun je winterbanden een welverdiende rust dankzij onze Tyre Hotel service.

SEAT airco cleaning vanaf € 59

Frisse lucht nodig?

Een perfect onderhouden airco haalt gegarandeerd alle bacteriën en kwalijke geurtjes weg en vermindert allergieën dankzij een betere luchtkwaliteit. Kies voor een reiniging voor €59* of een compleet onderhoud voor €99*.

Zo makkelijk kunnen verplaatsingen zijn

Rij zonder files door de stad

Je SEAT brengt jou overal. En je geraakt nog verder als je hem slim combineert met een elektrische step. Ontdek hoe zalig rijden kan zijn, en geniet van een uitzonderlijke korting: € 509,10** in plaats van € 598,95!

* Aanbevolen prijs enkel bij de deelnemende erkende SEAT-concessiehouders. Airco Cleaning (€ 59): reiniging & desinfectie van het verluchtingssysteem, reinigen van condensor & watervangbak, controle van de condensafloop, pollenfilter, droogfilter, compressor & aandrijfriem. Airco Onderhoud (€ 99): Airco Cleaning + controle van koelvloeistof & compressorolie, lektest en testen van koelvermogen. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Vraag meer info aan uw SEAT-concessiehouder over de compatibiliteit van de artikelen met uw voertuig. Prijzen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen. Milieu-info (AR 19/03/2004): www.seat.be.

** Voorjaarspromotie, geldig tot 31/05/2022 of zolang de voorraad strekt.

icon ico-next-gray