BE/NL

Natuurlijke spraakherkenning

Je wagen verbinden met de wereld.

Om bestemmingen, adressen of media te zoeken. Je hoeft het alleen maar te vragen. Zeg "Hola Hola" om het systeem te activeren, terwijl je je handen op het stuur houdt en alles onder controle hebt.

SEAT CONNECT

Een avontuur behoeft een soundtrack.

In combinatie met Navi System kun je genieten van Media on Demand en muziek, podcasts of internetradio streamen. Stippel de snelste route uit, ontvang onderweg verkeersupdates en vind de dichtstbijzijnde parkeerplaats of benzinestation.

Altijd geconnecteerd

De klok rond back-up.

De dienst eCall maakt automatisch verbinding met de hulpdiensten en stuurt alle nodige gegevens vooraf door. Zo bespaart u tijd wanneer elke minuut telt.

Remote service

Houd je wagen op zak.

Met ver-/ontgrendelen op afstand is je auto ontgrendelen net zo eenvoudig als je scherm ontgrendelen. Activeer de claxon of de richtingaanwijzers om hem gemakkelijker te herkennen tussen alle andere auto’s. En weet waar hij staat, zelfs op kilometers afstand.

Wil je meer weten over de SEAT Arona?

Ons wereldgamma voertuigen en productspecificaties kan van land tot land verschillen vertonen. Bezoek je lokale SEAT-website om meer te weten te komen over het beschikbare productaanbod.

Configureer jouw Arona

Configureer jouw Arona

Reserveer een testrit

Reserveer een testrit

Vind een verdeler

Vind een verdeler

Catalogus

Catalogus