BE/NL

Technologie

Jij hebt de controle.

Moderne technologie voor jouw moderne leven. De SEAT Arona houdt je verbonden, zodat je ontvangt wat je wil, wanneer je het wil. Waar je ook bent.

Touchscreen van 9,2”

In een perfect ritme.

Een nieuw zwevend touchscreen van 9,2” met Navi System rijst in jouw gezichtsveld, voor een beter zicht, veiligere ritten en eenvoudiger toegang tot je online media.

Digital Cockpit basisversie

Verbeterd zicht.

Een groter scherm laat je meer zien en doen. Het volledig digitale scherm geeft je een beter zicht op je rijgegevens. Maak er je eigen scherm van met gepersonaliseerde instellingen die jij nodig hebt.

Apple Music ingebouwd

Jij kiest de melodie.

Synchroniseer je SEAT Arona met Navi System met je account van Apple Music en stream 75 miljoen liedjes advertentievrij. Rechtstreeks op het aanraakscherm.

Connectivity Box

Activeer je rit.

Leg je telefoon in de Connectivity box om te genieten van draadloos opladen.

Draadloos Full Link

Met de wereld verbonden blijven.

Synchroniseer je kaarten, contactlijsten, muziek en meer met de connectiviteit in de wagen, terwijl je je ogen op de weg houdt.

Beats Audio

Grote sounds, grote moves.

Beats Audio® omvat 7 eersteklas luidsprekers, een dreunende subwoofer voor je bass-heavy tracks en een krachtige 300W-versterker voor een superieure geluidshelderheid in al je afspeellijsten.

Automatische precisie.

Park Assist

Semiautomatisch parkeren.

Je SEAT Arona scant parkeerplekken en weet de beste aanpak te bepalen om parallel te parkeren of achteruit in te parkeren in krappe ruimtes. Hij neemt de besturing over en plaatst zich perfect, elke keer opnieuw.

Automatische precisie.

Wil je meer weten over de SEAT Arona?

Ons wereldgamma voertuigen en productspecificaties kan van land tot land verschillen vertonen. Bezoek je lokale SEAT-website om meer te weten te komen over het beschikbare productaanbod.

Configureer jouw Arona

Configureer jouw Arona

Reserveer een testrit

Reserveer een testrit

Vind een verdeler

Vind een verdeler

Catalogus

Catalogus